Tassen bedrukken? Laat dat maar aan ons over

Vindt u het belangrijk dat er op een duurzame manier wordt omgegaan met de natuur? Dan bent u ongetwijfeld afgestapt van het distribueren van plastieken tassen. Kunststof is een erg handig product, maar als het in de natuur terechtkomt dan kan het grote schade aanrichten. Zo duurt het vele honderdduizenden jaren voordat bijvoorbeeld een plastic tas of een patatbakje is afgebroken. Wilt u toch graag uw tassen bedrukken? Dan bent u bij ons aan de juiste adres want bij Eco Relatiegeschenken hebben we de natuur hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat u hier geen kunstmatige producten tegenkomt. U bestelt hier tassen van katoen, van jute of van papier. Enkel biologisch afbreekbare tassen afkomstig uit de natuur kunt u bij ons bestellen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Laat dan uw tassen bedrukken door onze werknemers. U kunt ervoor kiezen om meerdere tassen te bedrukken in de zin dat u diverse formaten en grondstoffen kiest. U kunt de kleinere formaten bijvoorbeeld gratis aan uw klanten meegeven terwijl u voor de grotere formaten een klein bedrag vraagt. Het is hoe dan ook van belang dat u op een verantwoorde manier reclame kunt maken voor uw winkel. En dat is zeker het geval als u met ons in zee gaat. En u bent zeker niet de enige. Want vele bedrijven lieten hun tassen bedrukken bij ons. Al was het enkel vanwege de perfecte afwerking en het sterke katoen.

Uw tassen bedrukken we zoals u dat wenst

Hebt u al ideeën over wat er op de tassen moet worden bedrukt? Geef ze dan eens aan ons door want we willen u natuurlijk erg graag van dienst zijn. We raden in principe aan om in ieder geval uw bedrijfsnaam af te drukken. Ook een bekend logo kan geen kwaad. Hebt u een bekendere slogan dan een logo? Kies dan voor de slagzin. En ook een aantal bedrijfsgegevens kunnen geen kwaad zodat men snel met u in contact kan komen. Maar teveel is niet goed. Dus plaats óf uw adres óf uw websiteadres. Als u daar verder nog vragen over hebt dan kunt u natuurlijk met ons contact opnemen. We hebben namelijk dagelijks te maken met dergelijke projecten en werken natuurlijk voor iedereen geheel op maat. Dat maakt tassen bedrukken voor ons elke keer weer een nieuwe uitdaging. We beschikken natuurlijk over de juiste technieken om elke type tas moeiteloos te voorzien van uw bedrijfslogo. Vergeet dus niet om tijdens het maken van uw bestelling aan te geven wat u precies op de tassen wilt bedrukken. Zo kunt u direct uw logo als bestand uploaden en naar ons toesturen.

We kunnen tevens diverse andere artikelen voor u bedrukken

Wist u dat u naast het tassen bedrukken ook allerlei andere kantoorartikelen en relatiegeschenken door ons kunt laten bedrukken? Ook deze artikelen zijn ecologisch en biologisch van aard. Dat wil zeggen dat ze biologische afbreekbaar zijn en niet bestaan uit synthetische stoffen. U vindt onder andere de volgende producten in ons assortiment:

  • Appels die van een logo kunnen voorzien,
  • Eco-pennen,
  • Groeipapier,
  • En nog veel meer

U vindt aldus vele tassen van zeer uiteenlopende grondstoffen. Kies voor lange schoudertassen, schattige handtasjes of stevige plunjezakken en sporttassen die u als relatiegeschenk aan uw klanten of personeel kunt geven. Het is een goede manier van marketing omdat ze natuurlijk veel in het openbaar gebruikt worden. Men wordt zich bewust van het bestaan van uw bedrijf. Trigger hen door een simpel logo te ontwerpen of door een scherpe slagzin te bedenken. Dan is de kans groot men de moeite neemt om even op uw site https://www.ecorelatiegeschenken.be/ te kijken