Epdm rubber van Interexpress

Op interexpress.be kunt u zeer goedkoop epdm rubber bestellen. Deze polymeer heeft vele voordelen ten opzichte van andere dakbedekkingen. Zo is het slijtvast en zeer elastisch. Het kan hoge temperaturen weerstaan en zal niet krimpen als de temperatuur ver onder het vriespunt is gedaald. Ook is het bestand tegen allerlei stoffen: van oliën tot aan zuren, met ons epdm rubber zit u goed. U kunt epdm rubber in groten getale kopen, handig als u een aannemer bent in de huizenbouw. Dan koopt u dit epdm rubber en de bijbehorende accessoires via onze website in bulk in. Reken er maar op dat we bij dergelijk grote bestellingen u een flinke korting geven. Zo zijn wij dan ook wel weer. Het moge nu onderhand wel duidelijk zijn dat epdm rubber grote voordelen heeft en dat u bij ons geen dief van de portemonnee bent. Toch kan het geen kwaad om even de kat uit de boom te kijken. U wilt immers weten voor vlees er in de kuip ligt als u epdm rubber gaat bestellen. Daarom hebben we ons best gedaan om de informatie op onze website zo uitvoerig mogelijk aan te bieden. U vindt er duidelijke foto’s van al onze producten met daarbij de technische gegevens, prijzen en uitleg over het leggen van uw dak.

Epdm rubber kopen? We helpen u graag op weg

Wat hebt u qua accessoires nodig als u epdm rubber hebt gekocht en wilt gebruiken? We hebben een korte opsomming gemaakt van deze producten. Vergeet dus niet om ze direct mee te bestellen. Want dan kunt u direct van start gaan terwijl u vrijwel geen verzendkosten betaalt:

  • U hebt natuurlijk allerlei lijmen en kitten die u kunt bestellen. Per lijm leggen we uit wat de voor- en nadelen zijn. Want de ene lijm sluit beter aan op een bepaalde ondergrond dan een andere.
  • Om de hoekjes netjes af te werken kunt u losse prefab hoeken van epdm bestellen.
  • Ook hemelwaterafvoeren mogen niet ontbreken. Hoe moet u anders het regenwater op uw dak afvoeren?

U wilt epdm rubber bestellen. Hoe gaat u dan te werk? Gaat u allereerst naar onze website toe. We gaan ervan uit dat u precies weet wat de lengte en breedte van uw dak is. Dan kiest u het epdm rubber uit dat u wilt bestellen. Wilt u dat we het alvast op maat snijden? Dan doen we dat tegen een kleine meerprijs. Kies aldus tevens direct de accessoires uit. Vul vervolgens uw contact- en adresgegevens in. Ten slotte kunt u het verschuldigde bedrag direct naar ons overmaken via iDEAL, PayPal of uw credit card. Reken er maar op dat we snel aan huis bezorgen. In principe hoeft u niet lager dan 1 werkdag te wachten.

Dakdekken kunt u vanaf nu zelf doen

Een dak op uw garage moet net als uw huis natuurlijk waterdicht zijn. We vinden het daarom niet zo vreemd dat u daar wellicht wat hulp bij nodig hebt. Toch zal het niet nodig zijn om een klusjesman in te huren. Vraag wat vrienden of uw vader en maak er een leuke dag van. Dankzij onze epdm rubber kan er eigenlijk niets mis gaan en is dit een klusje van enkele uren. Op onze website vindt u handige instructies en we leggen het u tevens graag uit via de mail of telefoon. Ook voor andere vragen staat onze klantenservice natuurlijk voor u klaar. Wist u dat u ons tevens via de populaire sociale media kunt volgen? Daar ziet u vele voorbeelden van dit rubber dus volg ons via Facebook, Twitter en Pinterest.