Met een cruise naar Spitsbergen kijkt u uw ogen uit

Een vakantie laat u altijd helemaal tot rust komen. Daarnaast is het ook nog een mooie bijkomstigheid als u kunt genieten van een geweldig uitzicht. Met een cruise naar Spitsbergen heeft u beide werelden in een. Een cruise naar Spitsbergen biedt u namelijk een afwisselend landschap, waardoor het genieten blijft. Bij Explore kunt u eenvoudig een cruise naar Spitsbergen boeken. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een cruise naar Spitsbergen en hoe u deze kunt boeken. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de bezienswaardigheden van onze cruise naar Spitsbergen. Zo heeft u alle informatie bij de hand om uw vakantie te kunnen boeken en de reis te maken van uw dromen.

Ontdek flora en fauna met een cruise naar Spitsbergen

Wanneer u een vakantie gaat boeken, wilt u dit natuurlijk naar een land of gebied doen waar u nog nooit geweest bent. Daarnaast moeten er ook mooie bezienswaardigheden zijn of een adembenemend landschap. Met een cruise naar Spitsbergen ervaart u dit allemaal. Spitsbergen is namelijk het grootste eiland van de eilandengroep Svalbard, in de Noordelijke IJszee. Deze eilandengroep maakt deel uit van het koninkrijk Noorwegen. Met een cruise naar Spitsbergen bent u gegarandeerd van een grandioos uitzicht. Het eiland staat namelijk bekend om het afwisselende landschap. Zo heeft u bijvoorbeeld aan de westkust mos- en grasrijke valleien en vlaktes, terwijl er dieper het land in een ruiger landschap te vinden is met steile bergen en gletsjers. De cruise van Spitsbergen heeft echter nog meer bezienswaardigheden:

  • IJsberen
  • Rendieren
  • Walvissen
  • Poolvossen
  • Baardrobben
  • Walrussen

De flora en fauna van Spitsbergen biedt u de mogelijkheid om veel dieren met eigen ogen te kunnen zien. Hoe onbewoond het eiland ook lijkt, er zijn veel zoogdieren te vinden als u goed kijkt. Een cruise naar Spitsbergen biedt u dus de mogelijkheid om dieren te zien die u normaal nooit tegen zult komen. Wanneer u een cruise naar Spitsbergen via ons boekt, dan kunt u kiezen uit drie verschillende schepen. Deze hebben ook ieder een eigen route. Onze biologen vertellen tijdens de route meer over wat uw pad kan kruisen. Daarnaast zullen wij ook van de grotere schepen afgaan om bepaalde bezienswaardigheden van dichterbij te kunnen bekijken. Bij ons bent u gegarandeerd van een geweldige ervaring en een reis om nooit te vergeten. Boek daarom vandaag nog uw reis naar keuze via onze website en begin met uw spullen inpakken.

Vergaar kennis tijdens de reis van uw dromen

Explore is uw reisbureau waar u moet zijn voor onvergetelijke reizen richting onder andere de poolgebieden. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en uitsluitend deskundige biologen in dienst die u alles kunnen vertellen over de flora en fauna van het gebied waarin u reist. Hierdoor bent u altijd van alles op de hoogte en zult u met meer kennis over het gebied naar huis gaan. Naast Spitsbergen bieden wij nog een groot aantal reizen aan naar verschillende delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Antarctica of Canada. Dit doen wij altijd tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor het voor iedereen toegankelijk wordt om zijn of haar droomreis te kunnen maken. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw reis? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://explore.be. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw reis te kunnen boeken.