Sweaters bedrukken

Maak jouw team of medewerkers herkenbaar met sweaters bedrukken of trui bedrukken bij Printdeal.be. Er bestaan diverse gelegenheden waarbij het handig is om kleding te verzorgen die voorzien is van het logo van jouw organisatie of een ontwerp die hoort bij het evenement. Voor zowel het team onderling als voor de mensen daarbuiten maak je jouw bedrijf herkenbaar. Organiseer jij een groot feest of evenement? Laat dan het logo of ontwerp op de sweaters bedrukken of op de trui bedrukken. Gaat er regelmatig een team het land in die voor jouw organisatie daar aan het werk gaat? Maak ze herkenbaar met sweaters en truien die voorzien zijn van het logo van het bedrijf. Sweaters en truien zijn hier perfect voor, omdat deze altijd comfortabel zitten. Bekijk de opties voor sweaters bedrukken of trui bedrukken op Printdeal.be. Stel jouw modellen samen aan de hand van de volgende keuzes:

  • Het type of model
  • De kleur
  • Het te bedrukken gebied
  • De bedrukking
  • De maten voor heren en dames

Niet alle kleuren zijn voor alle modellen te verkrijgen. Na de selectie van het type zie je vanzelf welke kleuren daarvoor beschikbaar zijn. Als het goed is zitten ook veel kleuren in jouw ontwerp verwerkt. Bepaal waar je jouw ontwerp op de trui wilt hebben en lever de bestanden aan die hierbij horen.

Trui bedrukken in alle modellen

Kies het geschikte model voor sweaters bedrukken en trui bedrukken passend bij jouw gelegenheid. Bij Printdeal.be heb je de keus uit de volgende typen:

  • Lichtgewicht hoodie met en zonder rits
  • Hoodie met en zonder rits
  • Lichtgewicht sweater
  • Sweater
  • Sweatvest

Selecteer vervolgens een van de kleuren uit. Printdeal.be heeft sweaters en truien in 12 kleuren. Maak de trui compleet voor sweaters bedrukken en trui bedrukken door jouw ontwerp er op te laten drukken. Hiervoor kan je de plaats aangeven waarop je het ontwerp wilt hebben. Je geeft de trui aan waarop de positie staat getekend. Zo worden logo’s vaak op de borst bedrukt. Heb je een groot ontwerp ter gelegenheid van een promotie, dan kan je ervoor kiezen om deze op de voor- of achterzijde te laten drukken, of allebei. Of een klein logo of de naam van je bedrijf op het borstvlak op de voorkant en een grotere afbeelding op de achterkant. Voor sweaters bedrukken en trui bedrukken bestaan er allerlei samenstellingen zodat iedereen het geschikte ontwerp kan maken. Wat voor ontwerp je ook hebt, door Printdeal.be kan je deze op iedere trui of sweater laten bedrukken.

Maak je organisatie herkenbaar en representatief

Met sweaters bedrukken en trui bedrukken zorg je voor de herkenbaarheid van jouw team. Of het nou gaat om mannen of vrouwen, allemaal kan je ze voorzien in een trui, sweater of hoodie die voorzien is van het bedrijfslogo of het ontwerp van het evenement. Zo zijn ze voor elkaar herkenbaar als ze lopen op een terrein. Bezoekers en andere medewerkers weten direct met welke organisatie ze te maken hebben, als ze iemand van jouw team aanspreken. Dankzij de druktechnieken als Pantone Matching System (PMS) en Full color zijn de huisstijl en de bijbehorende ontwerpen in de beste kwaliteit af te drukken. De PMS is geschikt als de trui bedrukt moet worden in de huisstijl. De full color is perfect voor het afdrukken van een foto. Hoewel bij full color met de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) iedere kleur wordt nagebootst, is er wel een mogelijkheid dat het kleurresultaat van sweaters bedrukken en trui bedrukken kan afwijken. Vraag indien nodig advies van een van de specialisten van Printdeal.be voor de geschikte bedrukking voor sweaters bedrukken of trui bedrukken, om tot een mooi resultaat te komen.