EPDM dakbedekking

Interexpress - Epdm dakbedekkingZoekt u EPDM dakbedekking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op interexpress.be. We zijn gevestigd in Wapenveld en dat ligt in Gelderland. Misschien vindt u de internetcode dan ook een beetje vreemd. Dat komt omdat we 2 websites hebben. Een voor onze Nederlandse bezoekers en een voor onze klanten uit België. Dat neemt zeker niet weg dat het wat uitmaakt uit welk land u komt. Het is enkel zo dat u het voor het online bestellen eenvoudiger voor u en voor ons is als u gebruik maakt van de website waar u vandaan komt. Dan zijn de verzendkosten ook direct te berekenen en zitten er nadien geen addertjes onder het gras als u bij ons komt voor al uw EPDM dakbedekking producten. We hebben dan ook niet een enkel product dat slaat op het begrip “EPDM dakbedekking”, maar het gaat om ons totale assortiment. Als u aan EPDM dakbedekking denkt dan denkt u misschien alleen aan de rubber dat u zag op de televisie in een bouwprogramma. Want we zijn vaak bij klusprogramma’s gewest om demo’s te geven. Maar ook de klussers die meewerken, maken vaak graag gebruik van EPDM dakbedekking. Dat komt omdat het nu eenmaal simpelweg erg goed spul is. Dankzij EPDM dakbedekking zult u uw dak niet eens meer herkennen. En dat is maar goed ook want u wilt geen kaal dak laat staan een dak dat continu aan het lekken is. We weten als geen ander hoe het weer in Nederland ineens kan omslaan. Het is daarom erg belangrijk dat u uw dak regelmatig controleert op gaatjes en of de boel nog goed geïsoleerd is. Is dat niet het geval? Doet u hier dan zo snel mogelijk iets aan zodat u niet in een later stadium met gaten in uw dak komt te zitten. Met alle gevolgen van dien. Daarom raden we u EPDM dakbedekking aan want EPDM is een type rubber dat vrijwel niet slijt, tegen flinke stoten kan waaronder alle type weersomstandigheden die u maar in Nederland kunt bedenken en ten slotte ook nog eens erg goedkoop is zodat u nooit een dief van uw eigen portemonnee bent!

EPDM dakbedekking isoleert pas echt goed

Wat maakt EPDM dakbedekking nu eigenlijk zo bijzonder? Voor ons is dit natuurlijk allang geen vraag meer maar pure kennis die we graag aan u verdragen. We willen u uiteraard graag als klant maar willen u niet met goedkope verkooppraatjes aan de EPDM dakbedekking hebben. Het moet uit u zelf komen. U moet zelf echt het idee hebben dat EPDM dakbedekking op alle manieren van belang is en dat het simpelweg de beste methode is om te gebruiken als u uw dak opnieuw wilt bedekken en isoleren. Wat we u kunnen verzekeren is dat EPDM dakbedekking erg lang mee gaat. U hoeft het niet eens te controleren want het is zoals we al eerder zeiden slijtvast en zal de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Na een jaar of 20 à 25 is het allicht tijd om de EPDM dakbedekking te herstellen en te vernieuwen dus tel uit uw winst. Het kan tegen hagel, onweer en zure regen. Ook de zon zal er niet voor zorgen dat uw EPDM dakbedekking uitzet of uitdroogt waardoor het kan gaan scheuren en er alsnog gaten in uw dak komt. Niets van dat al. Het enige dat u zelf af en toe moet doen en dat te maken heeft met uw dak is de dakgoot reinigen. Daar waar de afvoer begint vindt u vaak erg veel troep. Modder, bladeren die er in komen liggen door de herfst en andere rotzooi wat omhoog is gevlogen of is achtergelaten door vogels. Die dient u er dan ook eens in het halfjaar uit te scheppen zodat uw goot niet verstopt raakt en uw dak, zeker als het een plat dak is, niet vol komt te liggen met water. De EPDM dakbedekking kan goed tegen water maar langdurig stilstaand water is voor geen enkel materiaal goed. Dat is niet goed voor diverse soorten metalen, rubber en zelfs plastics kunnen erdoor worden aangetast. Maar dat heeft op zich niets met onze EPDM dakbedekking te maken maar met uw bereidbaarheid om zo nu en dan even de ladder uit het schuurtje te pakken.

Probeert u het vandaag nog zelf uit!

Het kan dus absoluut geen kwaad om voor EPDM dakbedekking te kiezen. Dit zal enkel uw taken in en rondom het huis verlichten en u zit mooi hoog en droog. Nooit meer het risico op lekkage en schimmelvorming, hopelijk klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren. Houdt u onze website dan ook scherp in de gaten en bookmark de site zodat u ons niet meer kwijtraakt. We hebben veelvuldig leuke acties van diverse EPDM dakbedekking producten zoals folie, lijm of zoals op dit moment van schrijven isolatieplaten. Voor nog minder geld kunt u dus aan EPDM dakbedekking komen als u hier op inspringt! Hebt u verder nog vragen over EPDM of het maken van een online bestelling via ons bedrijf? Dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag opbellen tijdens kantooruren. Krijgt u buiten deze tijden om een inval? Mail ons dan meteen, we beantwoorden al uw vragen altijd zo snel mogelijk. Het staat dan ook als een paal boven water dat u op de eerste plaats komt. De klant is bij ons dan ook echt de koning!